C More, alltså

Igår så fick jag ju reda på att man inte kunde ta bort/lägga till nytt kontokort på deras sida, utan man fick säga upp abonnemanget och sedan starta det igen och då lägga till nya kortet.

Så blev jag ju lite VF-sugen igår, inte så mycket annat att titta på. Så jag bestämde mig för att ta ett annat kort och regga det. Så jag logga in, knappade in det nya kortet och naturligtvis blev det ”ERROR”. Serverfel och allt vad det stod. Jag tänkte att det kanske bara är att logga ut och in igen, så har det uppdaterats. Testade! ”ERROR”!

Då loggade jag in på banken, för att kolla om man såg något där? Självklart var 349kr dragna. Då kastar jag mig på telefonen, arg samt att klockan började närma sig 19. -”Hej, för frågor om abonnemang, tryck 1, för frågor… osv”, jag tryckte 1 – ”Det är många som ringer nu, lägg på och försök senare” – VA FAN?

Jag loggade av och på sidan ett par gånger. Testade från en padda istället för en dator. Inget hjälpte. Så jag testade att ringa igen. Denna gång fick jag hamna i en telefonkö. Dessutom lovade en elröst att jag inte skulle behöa vänta mer än ”9 minuter och femtiotvå sekunder” och jag kände ju spontant att om ni har en sådan risig produkt, så känns inte er telefonitjänst så exakt, att han kan lova mig något sådant.

Tillslut kom jag fram, har ingen aning om jag väntade mer eller mindre än tio minuter, men taggad var jag när jag Emma svarade. Hon sa att betalningen nekades, jag svarade att ”serverfel” är ett konstigt felmeddelande i så fall? Jo, svarade hon lite tyst. Jag tillade dessutom att jag ser att pengar har dragits från kontot. Okej, då svarade hon:

”Jag kan ge dig C More Max i en månad, men då kommer det inte löpa på, utan du måste, runt 17 mars, säga upp det, och sedan reggat ett kort igen”

Då bestämde jag mig för att jag nog kommer att se Blåvitt, de gånger jag behöver se dem på tv, på TV4 Play Premium Sport. Tjänsten både billigare och minst lika stabil och finns på många plattformar. Det enda är att jag inte får C Mores filmer och serier (kan jag leva utan) och jag kan inte se Blåvitt i repris men hur ofta vill man det?

C MORE is no more!

PS. Nu ogillar jag att jag måste dras med dem en månad till!

Publicerat av

Johan Norman

Har mobilitet.nu och gillar teknik, Blåvitt och att bo med familjen i Eriksberg.