Nytt

Har inte bloggat på ett tag och kom på att jag måste bara berätta att jag börjat på nytt jobb, eller egentligen inom samma organisation men ändå nytt jobb. Har arbetat som ledare/chef sen 2006 men nu lämnar jag personalansvaret bakom mig, i alla fall för ett bra tag, och tar ett klivi in i förvaltningsvärden och allt vad det innebär med bl.a PM3-modell. Jag är tillbaka på IT igen och min nya roll heter Teknisk Förvaltningsledare och är verkligen inte lätt att förklara, men jag skall göra ett försök, så du i alla fall har ett hum om vad jag jobbar med nu. Funktionen finns på IT-beställa och rollen skall fungera som ett stöd för förvaltningen och ett kit mellan verksamheten och IT. Jag kommer alltså stötta Förvaltningsledarna inom ett specifikt förvaltningsområde genom att säkerställa att förvaltningsplanen följs, uppföljning av high och critical incidenter- och problemärenden, risker, goda exempel samt resursstöd i projekt och driftsättning mm på det komponenter som tillhör förvaltningsområdet.

Har inte fått en fullständig bild ännu och det tar nog ca ett halvår, men roligt är det och många trevliga kollegor dessutom. Mitt liv ändrades drastiskt från att känna att man inte räcker till, att hjulet snurrar för fort och att ha väldigt mycket på skrivbordet till en handbromsdragning med lugnt och mycket behagligt arbetstempo. Äntligen upplever jag att kraften och orken kommer tillbaka sakta men säkert. Är glad över de erfarenheter och kunskaper jag har med mig, och allt slit är så klart värt det i mitt nu, men skulle inte valt det igen när jag vet att det går ut över både mig själv och min familj…. Eller hade jag det? Jaja, nu är det ett kapitel att lägga bakom sig och ta med mig lärdom i det nya… Det underbara härliga NYA.

Publicerat av

Johan Norman

Har mobilitet.nu och gillar teknik, Blåvitt och att bo med familjen i Eriksberg.