Apple-event i mars

Ett event är alltid ett event, även om Apple ibland tenderar att mer likna väckelsemöte. Dock är det alltid spännande att se hur de nya produkterna ser ut och fungerar, för handen på hjärtat, ryktena som florerar brukar ju alltid stämma.

Hett nummer ett:
Ja, det är väl en fråga om tycke och smak. Chansen att iPhone 7 skulle presenteras redan nu är ju tämligen liten, utan snarare till hösten och september-eventet. Så det hetaste tycker jag nog är iPhone 5SE. En mindre, tunnare och iPhone 6-utrustad ”femma”. Personligen tycker jag det låter suveränt.


Kanske är en riktig bild? Vem vet?

Hett nummer två:
Apple Watch 2 kanske kommer att presenteras, men utan några revolutionerande nyheter. Längre batteritid, mjukvaruuppdateringar och kanske lite armband? Så innan det kommer en klocka med simkort, så är det inte så intressant, eller?


Även om den bilden, trots texten på, är en helt vanlig Apple Watch

Eventet skall hållas den 21 mars i Cupertino

Läs mer på:
9to5Mac
Macworld – IDG

Publicerat av

Johan Norman

Har mobilitet.nu och gillar teknik, Blåvitt och att bo med familjen i Eriksberg.