Göteborgsvarvet 2017

ska%cc%88rmavbild-2016-09-30-kl-09-59-51

Har skapat en sida här på bloggen, där jag fyller i mina träningsrundor. Bara löpning (lufsning), inte om man gör powerwalking, cyklar eller kör gym, utan bara löppassen. Kommer inte finnas så mycket att läsa, hur det gick eller hur det kändes, utan bara siffror. Om det har gått extra bra, dåligt eller hänt något på vägen, värt att nämna, så kommer jag skapa ett blogg-inlägg.

Målet är Göteborgsvarvet 2017, som rubriken antyder. Har sprungit (tagit mig runt) en gång tidigare och det var för tio år sedan, när nästa års startskott skjuts av. Alltså, jag tog mig runt 2007 och gör ett nytt försök 2017. Boka Götaplatsen i oktober/november, IFK Göteborg (internt, kanske) för nästa år blir det guld.

Göteborgsvarvs-pepp:

Här är en länk till deras hemsida, där ni kan anmäla er. Före 1/10 – 2016, så är priset lägre. Tänk på det! Göteborgsvarvet

Jag har testat att föra statistik, träningsark, blogg om motion tidigare och det brukar rätt snabbt falla i glömska. Vi får se hur det blir denna gång.

Länk till sidan – http://wplabb.mobilitet.nu/goteborgsvarvet/

Publicerat av

Johan Norman

Har mobilitet.nu och gillar teknik, Blåvitt och att bo med familjen i Eriksberg.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.